Yurtdışı İnşaat İş İlanlarıYurtiçi İş İlanları

Tekfen İnşaat İşçi Alımı ve Personel Alımı, İş Başvurusu

Tekfen İnşaat işçi alımı, inşaat işçisi ve inşaat ustası alımı. Tekfen İnşaat (Tekfen Holding) yurtiçi yurtdışı iş ilanları, insan kaynakları iş başvuru formu ve iş başvurusu. Tekfen İnşaat Azerbaycan, Almanya, Rusya, Irak, Katar, Fas, Suudi Arabistan, Kazakistan yurtdışı işler, projeler, şantiyeler.

Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı inşaat işlerinde çalışmak isteyen inşaat sektöründe iş imkanlarını değerlendirmeyi düşünen ve yurtiçinde ve yurtdışında iş yapan, projeleri olan Türk inşaat firmalarında iş olanaklarından yararlanmak isteyen inşaat işçisi, inşaat ustası, tekniker ve mühendis gibi pek çok kategoride kişi için öne çıkan Türk şirketlerden bir tanesi de Tekfen İnşaat. İnşaat sektöründe iş arayan ve inşaat sektörü iş fırsatlarını değerlendirmek isteyen kişiler Tekfen İnşaat personel alımı ve işçi alımı iş ilanlarına iş başvurusu yaparak veya yine insan kaynakları ve genel başvuru ilanları üzerinden genel iş başvurusu yaparak Tekfen Construction – Tekfen İnşaat yurtiçi yurtdışı işçi alımı ve personel alımı kapsamında çalışma fırsatı yakalayabilirler.

Peki hem yurtiçi hem de yurtdışında iş yapan, yurtiçi ve yurtdışında binlerce işçi ve personel çalıştıran Tekfen İnşaat işçi alımı ve Tekfen İnşaat personel alımına iş başvurusu nasıl yapılır, Tekfen İnşaat işçi ve personel alımı iş ilanlarına nasıl ulaşılır, genel iş başvurusu için ne yapılmalı? Bu yazımızda sizlere yol göstermek adına kısaca bunlara değiniyoruz.

Türkiye başta olmak üzere Rusya, Suudi Arabistan, Kazakistan, Azerbaycan, Katar, Fas, Umman, Brezilya ve Bulgaristan gibi yurtdışında da pek çok farklı ülkede iş yapan, inşaat projeleri geliştiren, şantiyeleri olan ve yurtdışına işçi götüren Türk şirketlerden biri olarak öne çıkan Tekfen İnşaat işçi alımı ve personel alımını profesyonellik çerçevesinde yöneten kurumsal bir şirket olmakla birlikte işçi alımı, personel alımı, yurtdışı işçi alımı, iş ilanları, iş başvurusu gibi konularda tamamen insan kaynakları politikaları ve planlamalarıyla hareket eden bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla Tekfen İnşaat işçi ve personel alımı iş ilanlarına iş başvurusu yaparken veya CV ile genel iş başvurusu yaparken oldukça titiz ve ciddi davranmalısınız.

Tekfen İnşaat İşçi Alımı ve Personel Alımı: İnsan Kaynakları

Tekfen İnşaat gerek yurtiçi gerekse yurtdışı işçi alımı ve personel alımlarından yararlanmak, açık iş ilanlarına ve genel alım ilanlarına genel iş başvurusu yapmak istiyorsanız bu konuda öncelikle tüm işe alım süreçlerinin ciddi bir şekilde Tekfen İnşaat İnsan Kaynakları Departmanı üzerinden yapıldığını bilmelisiniz. Tekfen İnşaat İnsan Kaynakları yönetimi gerek yurtiçi işçi alımlarını gerekse yurtdışı işçi alımlarını titizlik içinde ve ciddi bir şekilde ele almakta, tüm başvuruları belirlemiş olduğu insan gücü çalıştırma politikalarına uygun bir şekilde değerlendirmektedir.

1956 yılında kurulduktan sonra Türkiye’de ve uluslararası inşaat sektöründe pek çok farklı ülkede önemli işlere ve projelere imza atan Tekfen İnşaat yaklaşık 50 yıldır çeşitli alanlarda çalışmalar yürüten bir şirket olarak farklı kategorilerde 15.000’den fazla çalışana da ev sahipliği yapmakta ve inşaat sektöründe istihdam sağlamaktadır. İşçi alımı ve personel alımı kapsamında insan gücü ihtiyaçları doğrultusunda daima yeni işçi ve eleman alımı gerçekleştiren Tekfen İnşaat personelini geleceğe hazırlamayı, gelişmesini sağlamayı, gelişimini takip etmeyi ve hedeflerine ulaşmasında yardımcı olmayı bir ilke edinmiştir. Şirket, bünyesinde çalışan personelin gelişimine önem verdiğinden çalışanlarını eğitimler ile desteklemeye özen göstermektedir. Diğer yandan orta okul, lise mezunu ve yüksek okul mezunu adayların tümüne iş imkanı sağlamaya çalışmakta, en doğru kişileri işe almak için detaylı mülakatlar yapmaktadır.

Şu yazı da ilginizi çekebilir: Metag İnşaat İşçi Alımı, İş İlanları ve İş Başvurusu

Tekfen İnşaat işçi ve personel alımı kapsamında kendi sorumluluklarına yerine getirdiği gibi bünyesindeki çalışanlardan da bir takım sorumluluk ve yetkinleri taşımasını beklemektedir. Şirket çalışanlarında; sorumluluk alma, işi sahiplenme, iş birliği yapma, kendini geliştirme, yenilikçi olma, müşteri odaklı olma ve planlama yapma gibi yetkinlikler aramaktadır. Peki Tekfen İnşaat işçi alımı ve personel alımı iş ilanlarına nasıl ulaşacak, nasıl iş başvuru formu doldurarak, nasıl iş başvurusu yapacaksınız, kısaca buna değinelim.

Tekfen İnşaat İşçi Alımı ve Personel Alımı: İş İlanları ve İş Başvurusu

Gerek yurtiçi işçi alımı ve personel alımı gerekse farklı kategorilerde yaptığı yurtdışı işçi ve personel alımları ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında iş imkanı sağlayan, yurtdışına işçi götüren Türk inşaat şirketlerinden biri olan Tekfen İnşaat işçi ve personel alımı iş ilanlarına iş başvurusu yaparak veya CV ve başvuru formu ile genel iş başvurusu yaparak, şirketin sağladığı iş imkanlarından yararlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yukarıda detaylarıyla değindiğimiz üzere Tekfen işçi alımı ve personel alımlarını İnsan kaynakları üzerinden ciddi bir şekilde yürütmekte, dolayısıyla iş ilanlarına başvuru yaparken veya genel iş başvurusunda bulunurken sizlerin de ciddi davranmanız ve gelişigüzel iş başvurusunda bulunmamanız gerekiyor.

Tekfen İnşaat yurtiçi ve yurtdışı iş ilanlarına ulaşmak ve şirkete genel iş başvurusunda bulunmak için en kolay yol internet. İnternet üzerinden farklı kaynaklardan Tekfen İnşaat yurtiçi ve yurtdışı açık pozisyonlara dair iş ilanlarına ulaşabilir, kendiniz için uygun gördüğünüz iş ilanlarına alım için belirtilmiş gerekli şartları taşıdığınız takdirde iş başvuru formu doldurarak işçi ve personel alımına iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Söz konusu alımlar kapsamında eğer yurtdışında çalışmak ve yurtdışı iş başvurusu yapmak istiyorsanız Tekfen İnşaat yurtdışı iş ilanlarını da yine internet üzerinden araştırarak ilgilendiğiniz ülkeye dair yurtdışı iş ilanlarına yurtdışı iş başvurusu yapabilirsiniz. Tekfen İnşaat Rusya, Suudi Arabistan, Kazakistan, Azerbaycan, Katar, Fas, Umman, Brezilya ve Bulgaristan gibi pek çok ülkede yurtdışı işler yapan bir şirket. Yurtdışı işlerde daha yüksek maaş imkanı mevcut.

Açık pozisyonlar ve iş ilanları yanında Tekfen İnşaat’a genel iş başvurusu da yapmanız mümkün. Yurtiçi ve yurtdışı genel iş başvurusu ile Tekfen İnşaat bünyesinde çalışmak istediğinizi Tekfen İnsan Kaynakları departmanına iletebilir, varsa açık pozisyonlarda değerlendirilmek üzere yoksa daha sonrasında ortaya çıkacak ihtiyaçları doğrultusunda Tekfen işçi alımı ve personel alımından yararlanabilirsiniz. Tekfen İnşaat genel iş başvurusu için detaylı, tüm tecrübelerinizi, eğitimlerinizi ve belgelerinizi içeren CV’nizi insan kaynaklarına bir başvuru formu eşliğinde iletmeniz yeterli olacaktır. Yurtdışı işler ve yurtdışında çalışmak üzere iş başvurusu yaparken çalışmak istediğiniz ülkeyi ve diğer kriterlerinizi belirtmeyi unutmayınız.

Bu noktada dil bilen ve daha önceden yurtdışı tecrübesi olan adayların şansı daha yüksek olacaktır. Tekfen İnşaat yurtiçi ve yurtdışı tüm iletişim ve insan kaynakları bilgilerine şirketin resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Yine şirketin işe alımlar ve iş başvurusu için geliştirmiş olduğu uygulamayı TİK’i telefonunuza indirerek başvurularınızı uygulama üzerinden de yürütebilirsiniz. Uygulama Android ve IOS telefonlarda kullanılabiliyor.

Şu yazı da ilginizi çekebilir: Özgün İnşaat İşçi Alımı, İş İlanları ve İş Başvurusu

Tekfen Holding ve Grup Şirketleri

Tekfen Holding bünyesinde pek çok farklı şirket barındırdığından iş başvurusu yaparak söz konusu bu farklı şirketler iş imkanlarından yararlanma şansı yakalayabilirsiniz. Tekfen Holding bünyesinde Türkiye, Azerbaycan, Almanya, Rusya, Irak, Katar, Fas, Suudi Arabistan, Kazakistan gibi ülkelerde faaliyet gösteren iş yapan Azfen, Tekfen İmalat ve Mühendislik, GATE İnşaat Taahhüt, Hallesche Mitteldeutsche Bau, Rusfen, Tekfen Mühendislik, Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret, Bayıl İmalat gibi şirketlere sahiptir.

Tekfen İnşaat çeşitli alanlarda iş yapan faaliyet gösteren bir firma olarak Boru Hatları, Pompa İstasyonları, Endüstriyel Tesisler, Tank Çiftlikleri, Petrokimya Tesisleri, Rafineriler, Enerji Santralleri, Su Rezervuarı, Arıtma Sistemleri, Demir yolları, Otoyollar, Köprüler, Tüneller, Deniz Terminalleri, Hava alanları, Uydu Kentler, Alışveriş Merkezleri, Askeri Tesisler, Çelik Yapı İmalatı gibi alanlarda projeler üretmektedir. İnşaat işleri yanında üretim konusunda oldukça büyük bir şirket olan Tekfen İnşaat – Tekfen Holding sahip olduğu üretim tesislerinde işçi ve personel alımı kapsamında çok sayıda kişiye iş imkanı sağlamakta, Ceyhan Çelik Yapı İmalat, Derince Ağır Makine İmalat ve Cenup gibi tesisleri işletmektedir.

Tekfen İnşaat Faaliyet Alanları: Günümüzde Tekfen Holding A.Ş.’nin bir yan kuruluşu olan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.; Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Kafkasya ve Orta Asya, Doğu ve Orta Avrupa’da büyük başarıları olan uluslararası bir müteahhitlik şirketi olarak saygın bir markadır. Geniş çaplı faaliyetleri ağır inşaat işlerinden rafineriler ve petrokimya tesislerine; uydu kentlerden büyük endüstriyel işleme tesislerine; boru hatları ve deniz yapılarından güç tesisleri, elektrik ve iletişim işlerine kadar çeşitlilik göstermektedir. Kardeş şirketleri ve stratejik ortaklıklarıyla beraber Tekfen hizmetlerini dünya çapında çok çeşitli müşterilere kadar ulaştırmaktadır.

İlgili Makaleler