İnşaat FirmalarıYurtdışı İş

Demir İnşaat İşçi ve Eleman Alımı İş İlanları İş Başvurusu

Demir İnşaat yurtiçi ve yurtdışı projeleri. Demir İnşaat işçi ve personel alımı. Demir İnşaat iş başvurusu ve iş başvuru formu.

Özellikle yurtiçinde gerçekleştirdiği inşaat ve yapı projeleriyle ismini duyuran Demir İnşaat yurtiçi ve yurtdışında projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Demir inşaat yurtdışı ve yurtiçi eleman ve işçi alımı da yapıyor. Yurtdışında iş yapan Türk inşaat firmaları arasında önemli bir yere sahip olan Demir İnşaat bir yandan yurtdışında inşaat ve yapı projeleri yürütürken bir yandan da yurtdışı işçi alımı ve yurtdışı eleman alımı kapsamında yurtdışına işçi götüren eleman arayan Türk inşaat firmalarından biri olarak öne çıkıyor. Önümüzdeki dönemde Demir İnşaat’ın yurtdışı inşaat işleri ve yurtdışı inşaat sektöründe faliyetlerine devam etmesi bekleniyor.

Demir İnşaat Hakkında Bilgiler

emir İnşaat, 1984 yılından bugüne İstanbul’un çeşitli bölgelerinde binlerce daire, çok sayıda işyeri ve konut projesi, okul ve plaza inşaatını hayata geçirdi. Kuruluşundan bugüne, sektöründeki ilkleriyle sadece konut değil yaşam alanı oluşturma anlayışıyla binlerce kişinin yaşamına değer katarak, müşterileriyle kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile fark yaratarak büyüdü. 34 yıllık bilgi, birikim ve deneyimini estetik, teknoloji, kalite ve konfor ile birleştirerek bugüne kadar imza attığı tüm projelerinde satıştan sonra da her zaman yatırımcıların yanında oldu.

Demir İnşaat İnsan Kaynakları

Demiş İnşaat işçi ve personel alımlarından yararlanmak isteyen adaylar öncelikle firmanın insan kaynakları politikaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceklerdir. Şirket gerek yurtiçi gerekse yurtdışı projelerinde tüm çalışanlar için güvenli ve iş sağlığı kriterlerini gözeten bir çalışma ortamı sunmayı amaçlıyor. Alımını yaptığı ve çalıştırdığı personel ve işçisinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi görev edinen Demir İnşaat sürekli olarak çalışanların gelişmesi ve daha donanımlı hale gelmesi için çaba gösteriyor.

Demir İnşaat’ın Tamamlamış olduğu birçok proje mevcut. İşte Demir İnşaat projeleri:

Bakırköy, Florya, Bahçelievler ve Küçükçekmece’de çok sayıda konut ve işyeri Okyanus Koleji, 15 bin metrekarelik, ‘Türkiye’nin en geniş kapsamlı’, 1.250 öğrenci kapasiteli kolej binası, Beylikdüzü, İstanbul, Narçiçeği Sitesi, 84 konut, Beylikdüzü, İstanbul Günışığı Sitesi, 138 konut, Beylikdüzü, İstanbul Ayışığı Halting Place, 346 konut, Beylikdüzü, İstanbul Ayışığı Vadi Evleri, 489 konut, Beylikdüzü, İstanbul Demir Romance, 776 konut, 28 villa, 60 ticari alan Beylikdüzü, İstanbul Demir Lavida , 5 blokta toplam 379 Rezidance konut, 29 ticari birim, Büyükçekmece, İstanbul Ayışığı Butik, 110 Rezidance konut, 11 ticari birim, Esenyurt, İstanbul

Devam eden yurtiçi ve yurtdışı projeler. Demir İnşaat Ukrayna’da da proje üretiyor:

Demir Country, 9 Blokta toplam 1160 konut, 77 ticari birim, Beylikdüzü, İstanbul Turkish City, 480 Konut, 3 Etap 8 Blok ve 55 Odalı Otel, Vinnitsya, Ukrayna

Demir İnşaat İşçi ve Eleman Alımı Yurtiçi Yurtdışı İş Başvurusu

Demir İnşaat yurtiçi ve yurtdışı personel ve işçi alımlarından yararlanmak isteyen adaylar firmanın iş ilanlarını en kolay şekilde internet üzerinden takip edebilirler. Adaylar uygun gördükleri ilanlara iş başvurusunda bulunabilirler. Firma gerek yurtiçi gerekse yurtdışı işçi ve personel alımı yapıyor. Yurtiçi işçi ve personel alımı projelerin yurtiçinde yoğunlukta olmasından dolayı daha fazla.

Demir İnşaat Genel İş Başvurusu

Diğer yandan Demir İnşaat genel iş başvurusu yapmak isteyen adaylar ise firmanın resmi web sitesi üzerinde insan kaynakları bölümü altında hem firmanın çalıştırma politikalarına göz atabilir hem de genel iş başvurusu yapabilirler.

İlgili Makaleler