İnşaat FirmalarıYurtdışı İşYurtdışı İş İlanlarıYurtiçi İş İlanları

Polimeks İnşaat Yurtdışı İş İlanları Yurtdışı İş Başvurusu

Polimeks İnşaat yurtdışı iş ilanları. Polimeks İnşaat Suudi Arabistan, Çin, Katar ve Türkmenistan iş ilanları. Yurtdışı iş başvuru formu ve yurtdışı iş başvurusu.

Yurtiçi ve yurtdışında iş yapan Türk inşaat firmalarının sayısı oldukça fazla. Günümüzde pek çok büyük Türk inşaat şirketi gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında önemli inşaat ve yapı projelerine imza atarken işçi ve eleman alımlarıyla istihdama da önemli katkı sağlıyorlar. Yurtdışında iş yapan yurtdışına işçi arayan eleman götüren Türk inşaat firmalarından birisi de Polimeks İnşaat. Şirket Türkiye başta olmak üzere yurtdışında Türkmenistan’da, Suudi Arabistan’da, Çin’de ve Katar’da inşaat ve yapı projeleri üretiyor.

Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında önemli projelere imza atan Polimeks İnşaat ihtiyaçları doğrultusunda her gün yeni yurtiçi yurtdışı işçi ve eleman alımı yapmaya devam ediyor. Yurtiçinde ve yurtdışında Türkmenistan’da devam eden projeleri için hali hazırda birçok iş ilanı yayınlayan firma yurtiçi yurtdışı işçi ve eleman alımlarını genellikle insan kaynakları portalları üzerinden yapıyor. Polimeks İnşaat yurtdışında eleman arayan işçi alan Türk firmalar arasında ön plana çıkıyor.

Polimeks İnşaat Türkmenistan, Çin, Suudi Arabistan, Katar

Polimeks İnşaat, üç girişimci ortak Erol Tabanca, Cem Siyahi ve Abdullah Gözener tarafından 1995 yılında kuruldu. Üç kurucu ortağın mimari, mühendislik ve kurumsal yönetimdeki yetenekleriyle doğru ve nitelikli projeler üstlenen Polimeks İnşaat, kuruluşundan bugüne geçen 22 yıllık sürede Türkmenistan’da 100’ü aşkın üzerinde projeye imza attı. Halihazırda şirket portföyünün çok büyük bir kısmı Türkmenistan’da üstlendiği projelerden oluşuyor. Polimeks İnşaat yurtdışında Türkmenistan’da, Çin’de, Suudi Arabistan’da ve Katar’da iş yapan Türk inşaat firmaları arasında önemli bir yere sahip. Şirket söz konusu ülkelerde hem yurtdışı inşaat ve yapı projeleri üstleniyor hem de yurtdışı işçi ve yurtdışı eleman ihtiyaçları doğrultusunda bu ülkelere eleman ve işçi alımı gerçekleştiriyor.

Polimeks İnşaat Yurtdışı İş İlanları

Türkiye merkezli kurulan ve yurtdışında iş yapan, yurtdışına işçi alan eleman arayan Türk firmalar arasında ön plana çıkan şirketlerden biri olan Polimeks İnşaat yurtdışı işçi ve yurtdışı eleman alımları kapsamında farklı pozisyonlarda yurtdışına işçi ve eleman götürüyor. Polimeks İnşaat yurtdışı işçi ve eleman iş ilanlarına ulaşmak isteyen adaylar firmanın iş ilanlarına internet üzerinden ulaşabilirler. Gerek yerli ilan siteleri üzerinden gerekse Polimeks İnşaat web sitesi üzerinden firmanın yurtiçi yurtdışı iş ilanlarına ulaşmak mümkün.

Polimeks İnşaat Yurtiçi Yurtdışı İş Başvurusu

Polimeks İnşaat yurtiçi yurtdışı eleman ve işçi alımlarından yararlanmak ve iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar, firmanın iş ilanlarına insan kaynakları portalları üzerinden ulaşabilir yurtdışı iş başvuru formu doldurarak yurtdışı iş başvurusu yapabilirler. Diğer yandan isteyen adaylar yine Polimeks İnşaat firmasının web sitesi üzerinde insan kaynakları bölümü altında eğer varsa yurtiçi yurtdışı açık iş ilanlarına iş başvurusu yapabilirler. Yine buradan gerek yurtiçi gerek yurtdışı genel iş başvurusu yapmak da mümkün.

İlgili Makaleler