Yurtdışı İş

Kürk İnşaat Yurtdışı İş ve Yurtdışı İş Başvurusu

Kürk İnşaat yurtiçi yurtdışı iş. Kürk İnşaat Irak Bağdat Erbil işçi alımı, iş ilanları ve iş başvurusu...

Yurtdışında iş yapan Türk inşaat firmalarından biri olan KÜRK İNŞAAT yurtiçi faaliyetleri yanında yurtdışında da yapı ve inşaat projeleri yürütüyor. Şirket Irak’ın (Bağdat ve Erbil) yeniden inşaası kapsamında Irak’ta iş yapan Türk inşaat firmaları arasında yer alıyor. Şirket Irak’ta eleman ve işçi arayan şirketler içerisinde ihtiyaçları doğrultusunda yurtdışı işçi ve yurtdışı eleman alımı da yaparak yurtdışı iş imkanları ve iş olanakları sunuyor.

Kürk İnşaat Yurtiçi Yurt Dışı İşler

KÜRK İNŞAAT 1981 yılında Türkiye-Mersin’de Mehmet N. Kürk tarafından kurulmuştur. 1981- 2001 yılları arasında yurtiçinde gerçekleştirdiği 1000’den fazla konut inşaatının yansıra, alışveriş merkezi, iş merkezi ve petrol istasyonu gibi çeşitli pek çok projeye de gerek doğrudan şirket olarak, gerekse iştirakleri vasıtası ile imza atmıştır. Firma, 2001 yılından itibaren özellikle Irak’ta faaliyetlerini sürdürmüştür. Bu süreçte 5 yıldızlı oteller, alış veriş merkezleri, ofis kuleleri, kurumsal ve resmi yapı kompleksleri, eğitim kampüsleri, villa ve rezidanslar gibi pek çok farklı ve prestijli projede uluslararası standartlarda verdiği hizmet ile bölgenin önde gelen inşaat şirketleri arasında yerini almıştır.

Enerji, Gayrimenkul, Turizm ve Ticaret

KÜRK İNŞAAT, kuruluşundan itibaren inşaat sektöründe sürdürdüğü faaliyetlerinin yanı sıra zaman içerisinde gelişen girişimci yapısı, çeşitliliğe ve tamamlayıcılığa verdiği önem ve teknolojiye yaptığı yatırımlar ile ENERJİ, GAYRİMENKUL, TURİZM ve TİCARET sektörlerinde de varlığını ortaya koymuştur. Kürk İnşaat faaliyet göstermekte olduğu sektörler kapsamında her türlü altyapı ve üstyapı inşaat ve taahhüt işlerinin gerçekleştirilmesi; , zirai tesis, turizm tesisi, enerji tesisi, petrol ve endüstri tesisleri kurulması ve işletilmesi; gayrimenkullerin inşası, alımı, satımı ve kiralanması ve de her nam malzemenin tedarikinin, ithalat ve ihracatının yapılması alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

KÜRK İNŞAAT, doğrudan kendisi veya iştirakleri olan Kürk Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm A.Ş. ve Kurmick İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş firmaları ve çözüm ortağı olduğu çeşitli başka firmalarla beraber, faaliyet göstermekte olduğu tüm sektörlerde üstün uzmanlık anlayışıyla tamamladığı her projenin yaşamı daha iyiye götürmesini hedefleyerek çalışmaktadır. Kürk İnşaat, merkezinde insanın yer aldığı projelere imza atarak sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya devam edecektir.

Kürk İnşaat Yurtiçi Yurtdışı İş İlanları ve İş Başvurusu

Hem yurtiçinde hem de yurtdışında özellikle Irak’ta (Bağdat ve Erbil) inşaat ve yapı projeleri yürüten Kürk İnşaat Irak’ta iş yapan Türk şirketler arasında yer alıyor. Şirket ihtiyaçları kapsamında hem yurtiçi hem de yurtdışı olmak üzere iş imkanları çerçevesinde yeni işçi ve eleman alımı gerçekleştiriyor.

Kürk İnşaat yurtiçi ve yurtdışı iş ilanlarına ulaşmak isteyen kişiler şirketin iş ilanlarına İK portalları üzerinden ulaşabilir, uygun gördükleri yurtiçi ve yurtdışı iş ilanlarına iş başvuru formu doldurarak iş başvurusu yapabilirler.

İlgili Makaleler