Yurtdışı İnşaat İş İlanlarıYurtdışı İş

Dışarıya İşçi Usta Götüren Türk İnşaat Firmaları ve Şirketler

Yurtdışında iş yapan, inşaat projeleri ve şantiyesi olan dışarıda çalışacak işçi arayan dışarıya inşaat ustası, kalıpçı, boyacı, sıvacı, demirci vb. inşaat işçisi götüren firmalar ve dışarıya işçi alımı yapan Türk inşaat şirketleri.

İnşaat meslek gurubundan olup yurtdışında çalışmak isteyen yurtdışı inşaat işçisi ve inşaat ustası adayları için çok farklı ülkelerde sayısız yurtdışı iş imkanları mevcut. Günümüzde dışarıda iş yapan ve dışarıya işçi gönderen ve usta götüren inşaat firmaları ve Türk inşaat şirketleri şirketleri oldukça fazla. Dolayısıyla yurtdışında iş arayan ve yurtdışı işçi, yurtdışı inşaat işçisi, inşaat elemanı ve yurtdışı inşaat ustası alımından yararlanmak isteyeneler dışarıya işçi götüren usta arayan Türk inşaat firmaları ve şirketlerinin iş ilanlarını değerlendirerek ve yurtdışı iş başvurusu yaparak ile yurtdışında çalışmak için iş imkanları ve iş olanaklarını yakalayabilirler.

Günümüzde yurtdışı işçi alımı ve yurtdışı eleman alımı kapsamında Rusya, Katar, Libya, Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan ve daha pek çok farklı ülkede iş yapan, inşaat projeleri üreten, şantiyeleri ve tesisleri bulunan Türk inşaat firmaları ve inşaat şirketleri her yıl ihtiyaçları doğrultusunda dışarıya vasıflı vasıfsız işçi, inşaat işçisi, inşaat elemanı ve inşaat ustası gönderiyor. Peki dışarıda iş yapan, yurtdışına çalışmak üzere dışarıya işçi, eleman ve inşaat ustası götüren firmalar var mı, bu firmalar hangileri? Dışarıda çalışacak inşaat elemanı arayan Türk inşaat şirketleri hangi ülkelere alım yapıyorlar?

Dışarıya İnşaat İşçisi ve İnşaat Ustası Alımı

Yurtdışında iş yapan, dışarıya işçi götüren usta arayan Türk inşaat firmaları günümüzde çok sayıda ülkede çok farklı kategorilerde altyapı ve üstyapı inşaat projeleri ve yapı projelerine imza atmakla birlikte Türk müteahhit şirketlerin yurtdışında üstlendikleri inşaat projelerinin sayısı her yıl artıyor. Bu durumu söz konusu Türk inşaat firmaları aynı zamanda dışarıda çalışacak dışarıya işçi, eleman ve usta götüren firmalar olarak da öne çıkarıyor.

Bu çerçevede yurtdışına vasıflı vasıfsız işçi alımı yapan ve yurtdışına işçi götüren şirketler ve Türkiye merkezli farklı Türk inşaat firmaları her yıl Türkiye’den yurtdışına dışarıda çalışacak inşaat işçisi, inşaat ustası, inşaat kalfası, demirci, boyacı, kaynakçı, sıvacı, betonarme ustası, alçı ustası, kalıpçı, elektrikçi, tesisatçı, duvar kağıtçısı gibi meslek gruplarından usta alımı gerçekleştiriyor.

Şu yazımıza da göz atabilirsiniz: Yurtdışı İşçi Alımı Yapan ve Yurtdışına İşçi Götüren Şirketler

Dışarıya İşçi Arayan İnşaat Ustası Götüren Firmalar

Bilindiği üzere yurtdışında inşaat projeleri üreten ve şantiyeleri olan Türk inşaat şirketleri ve yapı firmalarının sayısı oldukça fazla ancak bunlardan bazıları aynı zamanda da dünyanın en büyük inşaat firmaları arasında bulunuyor. Yurtdışı işçi alımı ile istihdama da katkı sağlayarak yurtdışı iş imkanları sağlayan ve günümüzde yurtdışında çok farklı ülkelerde inşaat işleri kapsamında, enerji santrali, boru hattı, yol inşaatı, köprü inşaatı, baraj inşaatı, konut, avm ve otel inşaatı gibi projeler üstlenen ve aynı zamanda dışarıya inşaat işçisi arayan inşaat ustası götüren en büyük Türk inşaat firmalarından bazıları şöyle…

Rönesans İnşaat

Limak İnşaat

Tekfen İnşaat

TAV İnşaat

Yapı Merkezi İnşaat

Ant Yapı

Alarko İnşaat

Gama İnşaat

Çalık İnşaat

MAPA

Gülermak İnşaat

Nurol İnşaat

Onur İnşaat

Doğuş İnşaat

Yüksel İnşaat

Kuzu İnşaat

Dekinsan İnşaat

Kolin İnşaat

Söz konusu yukarıda adı geçen, yurtdışında iş yapan, dışarıya işçi alımı ve inşaat ustası alımı gerçekleştirerek yurtdışı işçi alımlarında önemli bir konumda olan Türk inşaat firmaları aynı zamanda dünyanın en büyük inşaat şirketleri arasında da önemli bir yere sahip ve her yıl en büyük inşaat şirketlerinin sıralandığı ENR listesinde yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. demir çelik kaynak ustasıyım mekanik montajlama işlerinden anlarım pasaportum var yurtiçi yurtdışı çalışabilirim seyahat engelim yok