RusyaRusyaYurtdışı İnşaat ProjeleriYurtdışı İş İlanları

Tekfen İnşaat Rusya’da Türk İşçi Alımı Yapacak

Rusya yurtdışı iş ilanları. Rusya'da çalışacak Türk işçi alımı yapan Türk firmalar ve Türk inşaat şirketleri. Tekfen İnşaat Rusya projeleri ve Sibirya işçi alımları.

İnşaat işleri, yapı ve enerji projelerinin yoğun olarak Türk şirketler tarafından hayata geçirildiği Rusya’da iş yapan Türk inşaat şirketlerinden biri olan Tekfen İnşaat yurtdışı işler ve yeni inşaat projeleri kapsamında ülkede yeni bir proje daha üstleniyor. Rusya’da inşaatına başlanacak söz konusu proje bir altyapı projesi ve Sibirya’da 90 kilometre uzunluğunda doğalgaz boru hattının inşaatını ve montaj işlerini kapsıyor.

Proje Rusya’da Türk inşaat şirketlerinde ve Türk inşaat projelerinde çalışmak isteyen yurtdışı işçi adayları için de iş imkanı sunuyor. Zorlu coğrafi şartların olduğu bir bölgede gerçekleştirilecek olan projede çalışacak 800 işçi alımı yapılacak ve bunun 240 adetini Türk işçi alımı oluşturacak.

Tekfen İnşaat Rusya Türk İşçi Alımı

Rusya’da daha önce de projeler üstlenen ve Rusya’da iş yapan Türk inşaat şirketleri arasında önemli bir yere sahip olan Tekfen İnşaat söz konusu yeni doğalgaz boru hattı ve montaj projesinde çalışmak üzere yüzlerce işçi alımı gerçekleştirecek.

Bu yıl başlaması planlanan ve yaklaşık bir buçuk yıl sürmesi beklenen 90 kilometrelik doğalgaz boru hattı ve hattın montajını kapsayan altyapı projesinde süreç boyunca 800 işçi çalışacak ve bu 800 işçinin yüzde 30’luk kısmı Türk işçilerden oluşacak, bu da yaklaşık 240 Türk işçi alımı yapılacağı anlamına geliyor.

Tekfen Rusya Doğalgaz Boru Hattı Projesi

Rusya’da iş yapan, projeler üstlenen, Rusya’ya işçi alımı yapan ve doğalgaz boru hattı yapan firmalardan biri ve aynı zamanda uluslararası önemli Türk inşaat firmalarından biri olan Tekfen İnşaat Rusya inşaat sektöründe yeni bir altyapı projesiyle dönüyor. Söz konusu altyapı projesi 90 kilometre uzunluğundan gaz nakil boru hattının inşaatını ve montajını, diğer yandan 240’ı Türk işçi olmak üzere 800 işçi alımını kapsıyor.

Tekfen İnşaat 311 milyon dolar değerindeki boru hattını Sibirya üzerinde zorlu coğrafi şartlara sahip olan Yamalo-Nenets bölgesinde Rusya’daki şirketi Rusfen ve Kharampurnefegaz (Rosneft ve BP’nin ortak iştiraki) şirketi ile inşa edecek.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. 30 yaşındayım 15 yıldır alçı boya dış cepe mantolama işi yapıyorum ustalık belgem var

  2. elektrikçiyim 20 yıllık deneyim var yüksek gerilim orta gerilim alçak gerilim otomasyon sistemleri pano montanj işleri. kalfalık belgem var