İnşaat SektörüPakistanYurtdışı İnşaat ProjeleriYurtdışı İş

Limak İnşaat Pakistan Şantiyeleri Pakistan Projeleri

Limak Holding Pakistan. Limak İnşaat Pakistan şantiyeleri ve Pakistan projeleri. Pakistan'da Türk inşaat firmaları. Pakistan'a eleman arayan işçi götüren Türk firmalar.

Limak İnşaat Türkiye’nin ve aynı zamanda günümüzde dünyanın en önemli inşaat şirketlerinden biri. Yurtdışında farklı ülkelerde alt yapı, üst yapı ve endüstriyel projeler üstlenen Limak İnşaat (Limak Holding) yurtdışında iş yapan, yurtdışına elaman arayan, işçi götüren ve yurtdışı iş imkanları kapsamında yurtdışı istihdam sağlayan Türk inşaat şirketlerinden biri olarak da öne çıkıyor.

Limak İnşaat Pakistan Projeleri Pakistan Şantiyeleri

Limak İnşaat aynı zamanda Pakistan’da iş yapan Pakistan’a eleman arayan işçi götüren Türk inşaat firmaları arasında da önemli bir yere sahip. Limak Holding Pakistan şantiyelerinde altyapı ve üstyapı projeleri çerçevesinde yol inşaatları, köprü inşaatları, menfez, alt geçit ve üst geçit gibi birimler yapıyor. Günümüzde Limak İnşaat Pakistan projeleri kapsamında birkaç farklı işi aynı anda yürütüyor. Şirket Pakistan’da inşaat işleri çerçevesinde özellikle otoyol projeleri üstlenirken Pakistan’a yurtdışı işçi ve Pakistan’a yurtdışı eleman ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye’den işçi ve eleman alımı da gerçekleştiriyor.

Limak İnşaat Pakistan (Mughalkot Otoyol İnşaatı)

Toplam uzunluğu 81 kilometre olan Zhob-MughalKot Kesimi, Çin-Pakistan Ekonomik Koridoru’nun Batı güzergâhının bir parçasıdır. Bu yolun 49 kilometre uzunluğundaki (N-50) Zhob- Killi Khudae Nazar Kısmı’nın iyileştirilmesi ve geliştirilmesi işi, Limak-ZKB JV taahhüdü altındadır. 2 şeritli (2 x 1) otoyolu olarak dizayn edilen proje, Asya Kalkınma Bankası (ADB) tarafından finanse edilmektedir.

Limak İnşaat Pakistan (Ghep-Tarap Otoyol Projesi)

280 kilometrelik Çin-Pakistan Ekonomik Koridoru Batı Güzergâhı beş pakete bölünmüş olup, 4. paket olan 50 kilometrelik Pindi Ghep-Tarap kısmı Limak-ZKB JV taahhüdü altındadır. 4 şeritli (2 x 2) karayolu olarak dizayn edilen proje, Pakistan Hükümeti tarafından finanse edilmekte olup, projede 4 adet köprü inşaatı, 73 adet menfez inşaatı, 5 adet üst geçit inşaatı ve 22 adet alt geçit inşaatı bulunmaktadır.

Limak İnşaat Pakistan (Çin-Pakistan Koridoru İnşaatı)

280 kilometrelik Çin-Pakistan Ekonomik Koridoru Batı Güzergâhı beş pakete bölünmüş olup, 5. paket olan 63 kilometrelik Hakla-Pindi Ghep kısmı Limak-ZKB JV taahhüdü altındadır. 4 şeritli (2 x 2) otoyol olarak dizayn edilen proje, Pakistan Hükümeti tarafından finanse edilmekte olup, projede 6 adet köprü inşaatları, 76 adet menfez inşaatları, 7 adet üst geçit inşaatları ve 34 adet alt geçit inşaatları bulunmaktadır.

Limak İnşaat Pakistan (Hassanabdal Otoyol Projesi)

E-35 Hassanabdal-Havelian-Abbotabad-Mansehra Otoyolu Pakistan Ulusal Ticaret Koridorunun bir parçasıdır. Pakistan’ın güney bölgesini Çin, Afganistan ve diğer merkezi Asya ülkelerine bağlayan mevcut karayolunun yüksek trafik hacmi ve bozuk yol koşullarından dolayı E-35 projesi gerekli hale gelmektedir. E-35 Otoyolu Hassanabdal-Havelian kesimi üç pakete bölünmüş olup 3. paket olan 17 kilometrelik Sarai Saleh- Simlaila Kısmı Limak-ZKB JV taahhüdü altındadır. 6 şeritli (2 x 3) otoyolu olarak dizayn edilen proje, Asya Kalkınma Bankası (ADB) tarafından finanse edilmekte olup, projede 8 adet köprü inşaatları, 47 adet menfez inşaatları, 4 adet üst geçit inşaatları ve 7 adet alt geçit inşaatları bulunmaktadır.

İlgili Makaleler